Éttermek

Az Arany János utcában a Duna part felé sétálva az ember hirtelen arra eszmél, hogy minden olyan „olaszos” körülötte. Olasz boltok, éttermek, zeneszó, Vespák az út szélén, még az útburkolat is olyan mediterrán. Ebben a miliőben várja vendégeit a Pomo D’oro család zászlóshajója, a Trattoria Pomo D’oro.
tovább
Kezdetektől fogva Gianni, és a Pomo D’oro megjelenésének egyik legfontosabb küldetése, hogy elhozzák Magyarországra a hamisítatlan mediterrán életstílust gasztronómiájával, hangulatával, szokásaival együtt.
tovább
A Pomo D’oro család legfiatalabb gyermeke az Arany János utca 9. szám alatt várja mindazokat, akik a hagyományos látványkonyha mesteri szintre fejlesztett élményére vágynak.
tovább
Hazánkban az egyre divatosabbá váló borbárok az utóbbi években hatalmas népszerűségnek örvendenek az idősebb és fiatalabb korosztály körében egyaránt. De miért is maradnánk az országhatáron belül, amikor annyi ismeretlen ízt fedezhetünk még fel?
tovább
Évről évre egyre kedveltebbé válnak a kézműves fagylaltozók különleges, olykor szokatlan íz kombinációi, ha pedig a kreativitás ötvöződik az olasz cukrászat hóbortosságával, abból biztos, hogy valami nagy durranás lesz.
tovább
Tudtátok, hogy a piacozás egyre trendibb? A friss gyümölcsök és zöldségek válogatása mellett azonban akaratlanul átfut az ember agyán a megszokott piacos kifőzdék laktató fogásainak gondolata. De miért is kellene ragaszkodni a hagyományokhoz, ha annál lehet jobbat alkotni? A Belvárosi Piac megújulása megkövetelte a reformkonyha megjelenését és szabad utat engedett a modern vendéglátás térhódításának.
tovább
Az utóbbi években gasztroforradalom ment végbe a budapesti street food kínálatban. Az egyszerű szendvicsezőktől, az út közben elfogyasztott kebabon át felérhetünk a street food csúcsára, amely az egyszerűség mellett igazi gasztronómiai orgazmust kínál. Az utóbbiak közt immár kiemelkedő helyen jegyzik a PizzaMe pizza szelet hálózatot.
tovább

További projektek

Ha feltesszük magunknak a kérdést, hogy lehetséges-e, hogy egy nagybanki jogászból pékké avanzsált üzletember süti a főváros egyik legjobb kenyerét, talán gondolkodás nélkül a nemleges válasz jut eszünkbe. Azonban a Jacques Liszt egyik tulajdonosa és egyben kenyérsütője, Juhász Mihály, erre a gondolatra tökéletesen rácáfol.
tovább
A magyar gasztrokínálatból hiányzott egy ma már nélkülözhetetlen alkotóelem: hogyan éljünk át valódi gourmet élményt bárminemű fogyasztás és költéskényszer nélkül? A megoldást a mediterrán országokban közkedvelt tapas bárok ötlete adta.
tovább
A Hercegprímás és az Arany János utca sarkán található klub küldetése sokkal több, mint amit a budapesti szórakozóhelyektől már megszokhattunk. A hely remek elosztásából és kortalanul kialakított enteriőrjéből adódóan kedvelt rendezvényhelyszínné vált.
tovább



Powered by: Venturi · Szöveg és tartalom: Viczián Lili