Gastronomia Pomo D’oro
Kezdetektől fogva Gianni, és a Pomo D’oro megjelenésének egyik legfontosabb küldetése, hogy elhozzák Magyarországra a hamisítatlan mediterrán életstílust gasztronómiájával, hangulatával, szokásaival együtt. A kétezres évek közepén az érdeklődés a Trattoria iránt robbanásszerűen megnőtt és már akkoriban saját törzsvendéggárdával rendelkezett, ugyanakkor még mindig újnak számított az élmény, amit nyújtott. Ezt sokan az otthonukban is meg akarták teremteni ezért megpróbáltak olasz fogásokat főzni, de az valamiért mégsem volt az igazi. Hát persze, hogy nem, hiszen olasz ételeket, csak eredeti alapanyagokból érdemes főzni. Az itthoni piac meglehetősen szűk volt ezen a téren, ezért kellett egy hely, ahol minden kapható, ami egy olasz konyhában szükséges. 2005-ben az étterem mellett megnyitott a Gastronomia Pomo D’oro, ahová Paolo Tommasi hozza el a minőségi olasz termékeket. A tészták, paradicsomszószok, kekszek, és megannyi tartós élelmiszer mellett friss árut is kínál a deli. A felvágottak és sajtok egyenesen a termelőktől érkeznek a hűtőkbe, a friss pékáruról pedig Misi, a pék (Jacques Liszt) gondoskodik. Itt is fontos szerepet kap a vendéglátás, hiszen a hely kiválóan alkalmas egy finom kávé, vagy egy könnyű ebéd elfogyasztására. Érdemes betérni egy „falat Itáliára”.
Elérhetőség
Képek az étteremről