Pasta & Sugo
Tudtátok, hogy a piacozás egyre trendibb? A friss gyümölcsök és zöldségek válogatása mellett azonban akaratlanul átfut az ember agyán a megszokott piacos kifőzdék laktató fogásainak gondolata. De miért is kellene ragaszkodni a hagyományokhoz, ha annál lehet jobbat alkotni? A Belvárosi Piac megújulása megkövetelte a reformkonyha megjelenését és szabad utat engedett a modern vendéglátás térhódításának. Ebbe a környezetbe érkezett egyenesen Olaszországból a Pasta&Sugo tésztabár, amely a tésztázást egy egészen új, street food verzióban kínálja vendégeinek. A 10 tojásos friss tészták és a fenséges szószok Itáliából érkeznek, és mindössze 3 percet kell várnunk arra, hogy frissen, „al dente” a tányérunkba kerüljön a hamisítatlan olasz pasta. Ha szeretnéd a „street food-ot” mégis inkább „slow foodra” váltani, egy pohár proseccoval és finom borainkkal megteremtjük neked a kényelmes éttermi étkezés hangulatát. Találkozunk a piacon!
Elérhetőség
Képek az étteremről