DiVin Porcello
2012 decemberében újabb feladat elé állította magát Gianni és csapata. A magyar gasztrokínálatból hiányzott egy ma már nélkülözhetetlen alkotóelem: hogyan éljünk át valódi gourmet élményt bárminemű fogyasztás és költéskényszer nélkül? A megoldást a mediterrán országokban közkedvelt tapas bárok ötlete adta.
A DiVin Porcello hamisítatlan mediterrán hangulatban kínálja vendégeinek a jobbnál jobb olasz, spanyol és hazai gasztronómiai kiválóságokat. Sonka bár lévén kiemelkedő helyen szerepelnek a különböző régiókból származó sonkák és felvágottak, melyeknek tökéletes kísérői az ízletes sajtok és persze az elmaradhatatlan borkínálat. Az atmoszféra és a páratlan kiszolgálás azonban nem elég a sikerhez, a csapat munkája mögött komoly szakmai tudás áll. Gianni akkoriban misszióként tekintett a hely megnyitására. Célja volt egy új gasztrokultúra meghonosítása Magyarországon, ugyanakkor a hazai kézműves termelők munkáját is szerette volna a nagyközönség elé tárni. A minőségre és kulináris élvezetekre éhező publikum tudatába ma már erősen bevésődött a DiVin Porcello lénye, amely igazolja, hogy a próbapudingot megették. Sőt, kérnek még belőle!
Elérhetőség
Képek az étteremről